Etosul

Seedsman este dedicat cultivării spiritului canabisului la nivel global.   

 

De la aprovizionarea și recoltarea semințelor până la explorarea posibilităților acestei plante uimitoare - credem că canabisul poate face lumea un loc mai bun. Un remediu pentru a calma anxietatea sau durerea, un balsam liniștitor pentru suflet sau doar o practică atentă care ne înrădăcinează în natură.  

În calitate de pasionați supremi de canabis, sămânța umilă este inima noastră care bate. Ne inspiră călătoria de descoperire, în timp ce căutăm să construim pe cunoștințele noastre extinse, să descoperim noi tulpini și să cultivăm vasta noastră bibliotecă de semințe.   

Dar depășește creșterea cunoștințelor noastre; adevărata plăcere vine din împărtășirea cu ceilalți și, prin aceasta, inspirarea unei comunități diverse. De la identificarea tulpinilor până la legislație și taxonomii, oferim instrumentele pentru a naviga în această lume naturală incredibilă. Semințe de colectat, unelte de folosit, lucruri de purtat. Canabisul ridică spiritul și încurajează viața în toată bogăția și diversitatea ei.   

Alăturați-vă comunității noastre în creștere de colecționari și descoperiți o lume cu potențial.