Aviz legal

Seedsman vinde semințe de canabis ca suvenir de colecție de conservare genetică pentru uz personal. Germinarea și cultivarea semințelor de canabis este ilegală în majoritatea țărilor. 

 

Avertisment spaniol 

Deținerea de semințe de cânepă/canabis în Spania pentru uz personal nu este o infracțiune. Cultivarea canabisului pentru uz personal nu constituie infracțiune și nu implică nicio sancțiune administrativă dacă nu este vizibilă publicului. 

 

Avertisment din Marea Britanie 

Conform secțiunii 6 din Legea privind utilizarea abuzivă a drogurilor 1971, cultivarea oricărei plante din genul canabisului în Regatul Unit fără o licență din partea Secretarului de Stat constituie o infracțiune. Orice persoană care comite o infracțiune contrară acestei secțiuni poate fi închisă sau amendată sau ambele. Vă rugăm să rețineți, prin urmare, că germinarea semințelor cumpărate de pe site-ul web Seedsman fără o licență adecvată este ilegală în Regatul Unit. 

 

Avertisment internațional 

Expediem semințele noastre cu condiția ca acestea să nu fie utilizate în conflict cu legislația locală aplicabilă. Refuzam să vindem semințe de canabis oricărei persoane despre care avem motive să credem că le va folosi în scopuri criminale. 

Reglementarea cu privire la semințele de canabis diferă de la o țară la alta. Prin urmare, vă sfătuim să faceți întrebări cu privire la reglementările la care sunteți supus. 

Din acest motiv, Seedsman nu își asumă responsabilitatea pentru produsele interceptate sau pierdute în tranzit dacă plasați o comandă pentru ca un produs să fie trimis într-o țară în care este ilegal. 

Seedsman nu dorește să inducă pe nimeni să acționeze în conflict cu legea. Toate persoanele care cumpără semințe sunt responsabile pentru acțiunile lor în viitor. Seedsman nu va accepta nicio responsabilitate în acest sens. Toate informațiile conținute pe site-ul web Seedsman și orice material promoțional sau ambalaj Seedsman au caracter informativ numai în scopuri și nu are scopul de a tolera, promova sau incita utilizarea sau cultivarea de substanțe ilegale și/sau controlate. 

În calitate de client Seedsman, vi se interzice, de asemenea, să distribuiți semințe Seedsman în țări în care deținerea și/sau vânzarea semințelor de canabis este ilegală. 

Seedsman nu acceptă nicio răspundere pentru produs și nu oferim nicio garanție cu privire la viabilitatea și ratele de germinare ale tuturor soiurilor.