Welcome to the Seedsman CommunityDe la amator în devenire la horticultor expert și fiecare nuanță de verde între ele, comunitatea noastră este la fel de diversă ca și gama noastră de semințe.

Whether you like to exchange opinions with fellow canna enthusiasts on our social media pages and groups or join us on our thriving Instagram page or Reddit family, we love staying connected with you. We also have a vibrant crowd reading and exchanging comments on our blog, participating in online events like our livestreams and podcasts, or offline at social clubs and events - want to join our amazing global circle of like-minded people?

Comunitatea noastră activă există acolo unde sunteți online și off și este o platformă pentru pasionați, un loc pentru a împărtăși povești, informații și opinii. Gândește-te la asta ca la o casă pentru pasionații de canabis.

  • 1M pasionați de canabis și în creștere

  • 190+ țări

  • Concursuri zilnice

Vrei să auzi totul mai întâi?

Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ pentru a fi la curent cu cele mai recente știri, resurse și articole despre canabis, cercetate și scrise de echipa noastră de scriitori internaționali. În plus, alăturându-ne pe listă, ne asigurăm că ești primul care știe despre vânzările viitoare, gratuități, concursuri, cadouri și alte oferte.

Faceți cunoștință cu noi pe rețelele sociale

Veți gsi Seedsman pe tot web. Like, urmăriți și alăturați-vă nouă.
Când o faci, vei fi primul care află despre concursurile și cadourile noastre, unde poți participa pentru a câștiga semințe, produse și multe altele gratuite.

A fi parte a comunității are recompensele ei

Doriți să câștigați puncte verzi în timp ce vă conectați? Alăturați-vă Greenclub, programul de recompense Seedsman și începeți acum să adune puncte. Este ușor să câștigi puncte atunci când:

Join Now
  • Înscrieți-vă la buletinul nostru informativ – 50 Greenpoints
  • Recomandați un prieten – 250 Greenpoints
  • Urmărește Seedsman pe rețelele sociale – 20 puncte verzi per platformă
  • Utilizați hashtag-ul #seedsmanseeds – 20 Greenpoints (2 x pe lună)
  • Scrieți o recenzie – 50 puncte verzi per recenzie

Vrei să iei legătura cu noi?

Grozav! Hai să vorbim. Spune-ne despre comunitatea ta sau despre ideea ta de marketing și cineva te va contacta cât mai curând posibil.

Contact Us