Alăturați-ne

Deveniți un afiliat Seedsman și
Câștigați până la 20% comision!

Promovați Seedsman. Faceți vânzări. Câștigați comision.

Aveți un site web, un blog sau un conținut social cu un public interesat de produsele Seedsman? Vă putem ajuta să monetizați acest trafic și să îl transformați în profit.   

În calitate de afiliat Seedsman, atunci când recomandați sau promovați produsele Seedsman pe site-ul dvs. web sau rețelele sociale, veți câștiga bani atunci când traficul pe care îl direcționați se transformă într-o achiziție eligibilă.    

Deveniți afiliat Seedsman

Cum devin afiliat Seedsman?

1. Inscrie-te

Alăturați-vă miilor de creatori de conținut și editori care s-au înscris la programul nostru de afiliere – este complet gratuit și durează mai puțin de 5 minute. Odată ce aveți un cont, vă vom oferi un link unic de urmărire.

2. Promova

Plasați linkul de urmărire pe site-ul dvs. web, blog sau rețelele sociale și accesați gama noastră vastă de bannere sau pur și simplu utilizați linkuri text pentru a ne promova produsele.

3. A castiga bani

Ciclul de comisioane se încheie în data de 20a fiecărei luni, iar plățile sunt procesate până la sfârșitul lunii sau înainte. Puteți primi plata prin transfer bancar direct, Bitcoin sau prin PayPal.

VREI SA STI MAI MULT?

Aflați mai multe despre cum funcționează programul nostru de afiliere.
Află mai multe

De ce ar trebui să devin afiliat Seedsman?

Seedsman este una dintre cele mai mari bănci de semințe din lume, stocând mii de tulpini diferite de la unii dintre cei mai buni crescători din lume, inclusiv propria noastră genetică Seedsman.

La Seedsman, clienții din întreaga lume pot achiziționa o selecție de neegalat de genetică de colectat. În calitate de afiliat Seedsman, aveți acces direct pentru a partaja această colecție pe site-ul dvs. web. Și, atunci când oamenii cumpără produse Seedsman după ce au fost trimiși prin linkul tău unic, vei primi un comision.

Când deveniți afiliat Seedsman, suntem aici pentru a vă ajuta să vă creșteți vânzările. Seedsman vă furnizează toate instrumentele și se ocupă de toate detaliile de onorare, cum ar fi procesarea comenzilor, expedierea, facturarea și asistența.

Tot ce trebuie să faceți este să trimiteți clienți la noi - și să faceți bani!

Rata comisionului de pornire este de 15%

Partenerii noștri afiliați cu cele mai bune performanțe câștigă până la 20%!

  • Comisionul nostru de pornire este de 15%. Dar cel mai mare este 20%.
  • Facem o serie de coduri de reducere disponibile pe tot parcursul anului.
  • De asemenea, veți câștiga 5% din vânzările realizate prin intermediul afiliaților care se înscriu din linkul dvs. de recomandare.
  • Acces la întregul nostru catalog de produse prin CSV.
  • Plăți de comisioane de încredere până la sfârșitul fiecărei luni.

Instrumente și resurse

Instrumente și resurse

Promoții și reduceri Giveaway

Suntem cunoscuți pentru vânzările noastre sezoniere mari, care oferă oportunități regulate pe tot parcursul anului pentru afiliații noștri de a oferi cumpărătorilor și cititorilor lor o gamă largă de produse la prețuri și reduceri excelente.

Oferim o bibliotecă uriașă de garanții de marketing pentru ca afiliații noștri să o acceseze din timp și rapid.

Începeți să câștigați acum
Promoții și reduceri Giveaway
Instrumente și resurse

Accesați întregul nostru catalog de produse prin CSV

Configurarea unui produs nu a fost niciodată mai ușoară!

Vă vom ghida pas cu pas despre cum să configurați un nou feed de produse prin intermediul unui CSV Excel pe site-ul dvs. web. Promovați și câștigați în doar câteva clicuri ușoare!

Începeți să câștigați acum
Instrumente și resurse

Biblioteca de conținut actualizată în mod regulat

Afiliații noștri pot alege dintr-o bibliotecă bine aprovizionată de active media și conținut, inclusiv bannere de artă pentru MPU, clasamente și multe altele.

Începeți să câștigați acum

Faceți cunoștință cu câțiva dintre afiliații noștri

Aflați de la unii dintre oamenii care se bucură deja de beneficiile Programului de afiliere Seedsman...

Programul Seedsman Affiliate funcționează perfect pentru a genera venituri pe site-ul meu de canabis. Cu inventarul lor masiv, prețurile accesibile și antecedentele solide, promovarea Seedsman este atât naturală, cât și sensibilă.

Jared Cox - Tulpini rezistente la mucegai

Seedsman îmi oferă o modalitate de a obține venituri suplimentare într-un mod corect și durabil. Aș recomanda cu căldură oricui este interesat de cultura marijuanei să promoveze acest brand.

Semințe pentru mai puțin

Lucrăm cu Seedsman de peste 2 ani acum. A fost unul dintre cei mai buni performeri ai noștri. Plata promptă și asistența pentru afiliați au fost, de asemenea, remarcabile

Comunitatea Vela

Seedsman menține standarde înalte și oferă o gamă de coduri de reducere pe tot parcursul anului, astfel ajută la conversii ridicate. Suntem foarte fericiți să fim unul dintre partenerii Seedsman.

Cuponx

Suntem foarte bucuroși să lucrăm cu Seedsman. Deoarece oferă cel mai bun comision, flux de produse actualizat și plăți lunare garantate.

Verde pur

Ești gata să începi să câștigi comision?

Să mergem!