Despre Seedsman

Pentru că până și natura are nevoie de puțină îngrijire.   

Conduși de credința în potențialul pe care îl deține fiecare sămânță, am dus diversitatea genetică la următorul nivel și am creat un plan superior al horticulturii.  

 

Povestea completă   

În ultimii douăzeci de ani, Seedsman a stat în fruntea inovației canabisului. Fiind prima bancă de semințe care a comercializat genetica auto-înfloritoare și CBD, urmărim cu pasiune soiuri noi și vechi, concentrându-ne pe selectarea unei biblioteci genetice cu o diversitate de trăsături unice.  

Povestea noastră a început în 2002 când doi veri au fondat Seedsman cu o dragoste profundă pentru moștenirea genetică a canabisului și cu viziunea de a conecta cei mai mari crescători din lume. Ei au creat o rețea internațională de experți și inovatori, călătorind pe tot globul, căutând semințe, expertiză, cunoștințe și cultură. Compania a evoluat și s-a extins de la aceste începuturi umile într-o bancă de semințe de top, unde colecționarii pot accesa semințe de cea mai înaltă calitate de la cei mai buni crescători din lume.   

Împreună am creat tulpinile noastre premium de canabis și am dezvoltat unul dintre cele mai diverse și cuprinzătoare cataloage de semințe de pe planetă. Cu mai mult de 2,000 soiuri în biblioteca noastră de semințe în continuă expansiune, deschidem un drum către o industrie de canabis mai eterogenă, care poate satisface nevoile fiecărui utilizator medical și adult.  

Pe măsură ce mișcarea de legalizare a canabisului crește în întreaga lume, la fel și nevoia de inovare continuă, îmbunătățire și accesibilitate sporită la genetica pedigree. Seedsman a fost fondat pe aceste principii și rămânem angajați în îmbunătățirea sănătății plantelor, a calității și a selecției semințelor.  

Bine ați venit la Seedsman, unde trăiește spiritul canabisului.  

 

Ce este Misiunea Seedman?

The Seedsman mission is to cultivate the spirit of cannabis. We do this through embracing diversity and sharing knowledge.   

Credem că canabisul poate face lumea un loc mai bun: poate ridica spiritul, poate remedia anxietatea și durerea și poate îmbunătăți experiența noastră de viață de zi cu zi. Actul de a planta și cultiva o sămânță, între timp, favorizează o legătură cu natura și ne conectează cu o comunitate globală de cultivatori de canabis. Acest etos ne motivează să continuăm să conducem inovarea, să sprijinim o schimbare a legislației și să susținem diversitatea genetică și accesibilitatea.  

În cele din urmă, obiectivul nostru este să creăm o industrie de canabis mai incluzivă și, în același timp, să creștem calitatea semințelor. Prin urmare, pe lângă păstrarea moștenirii genetice a tulpinilor clasice, suntem pasionați de creșterea diversității genetice și de crearea de noi soiuri care exprimă caracteristici noi. Facem acest lucru colaborând cu cei mai experimentați crescători din întreaga lume și testăm riguros fiecare tulpină pentru a-și valida acreditările și a ne asigura că respectă cele mai înalte standarde de excelență.   

Interacțiunea cu alți pasionați de canabis din comunitatea Seedsman ne permite să menținem un dialog vital care propulsează această misiune înainte. Prin stabilirea acestor conexiuni și relații cheie, putem împărtăși cunoștințele, oferim suport și primi feedback. Acest lucru ne permite să ne canalizăm eforturile și să țintim noi caracteristici genetice care se potrivesc unei game mai cuprinzătoare de cultivatori. 

 Pe măsură ce facem acest lucru, totuși, rămânem foarte conștienți de necesitatea de a ne alini obiectivele cu protecția lumii naturale. Prin urmare, ne angajăm pe deplin să reducem impactul nostru asupra mediului și căutăm continuu să îmbunătățim sustenabilitatea practicilor noastre. 

În timp ce apreciem și respectăm legile referitoare la cultivarea canabisului în diferite țări și recomandăm clienților să-și cunoască legile locale, susținem cu pasiune politicile de bun simț privind drogurile și pledăm pentru legalizarea în întreaga lume. Lucrând pentru a debloca întregul potențial pozitiv al genomului canabisului, deschidem calea către o nouă lume în care canabisul nu mai este calomniat și înțeles greșit, ci sărbătorit, respectat și hrănit.    

 

Asigurarea diversității genetice și controlul semințelor

Seedsman a evoluat întotdeauna în creșterea diversității genetice, promovând în același timp păstrarea soiurilor clasice, dovedite. În acest scop, fiecare soi este testat riguros pentru vitalitate, creștere și randament, precum și pentru producția chimică și beneficiile medicale/sănătății. Mai mulți cultivatori testează fiecare genetică individuală pentru a verifica condițiile de creștere și țintele de producție, rezultând un proces de validare extrem de precis - deseori, reunind rezultatele din întreaga lume. 

În plus, semințele sunt produse de crescători cu experiență, majoritatea crescând genetică de canabis de zeci de ani și nu de ani! Împreună, am perfecționat tehnicile de-a lungul anilor pentru a atinge standarde mai înalte de control al calității. De la inducerea feminizării până la creșterea ratei de germinare, produsele Seedsman urmează cele mai stricte standarde pentru a se asigura că numai cea mai înaltă calitate a semințelor sunt gata de vânzare.  

Ca grup, Seedsman este întotdeauna entuziasmat de următoarea generație de genetică. Soiuri noi vin online frecvent. Acest lucru crește diversitatea genetică a canabisului și explorează adecvarea soiurilor, ceea ce poate ajuta la gestionarea/tratarea unor afecțiuni specifice de sănătate. În plus, gama fantastică de chemotipuri, gusturi și arome sunt îmbunătățite constant sezon de sezon.