Big Bud Auto Feminised Frø

SKU
sensi-bigbud-auto-fem
Kort beskrivelse
Potent indica famous for huge harvests for autoflowering
Fra €37.50
Legg til ønskeliste Legg til for å sammenligne
100% authentic, high-quality seeds from the world’s best-loved seedbanks - including our very own, and of course favourite, Frømann range. Les mer
Thousands of honest products and service reviews prove why Seedsman.com is the store to trust. read reviews
Have a question? Our dedicated service team will get back to you within 48 hours. get support
Fast local distribution that’s tracked, secure and discreet. delivery info
Pay securely, with multiple payment options: payment info
×

Germination Promise:

  • We only stock the best quality seeds from the most trusted breeders
  • Our seeds are stored in safe, temperature-controlled environments
  • Sometimes (but rarely) seeds don’t germinate. If this happens to you, contact us. We will send you a replacement*.
  • We take seed quality very seriously and feed back to suppliers any quality issues
  • All the product information found on this site is correct to the best of our knowledge**.

* terms and conditions apply. Find out more here

** if you spot an error please contact us, we work hard to keep our data up to date, but your feedback will help us to correct anything we may have missed.

×

Recent Reviews:

 
×

Available Delivery Methods:

Delivery Method Status Information
Fully Operational
Fully Operational
Fully Operational
Fully Operational
Fully Operational
Fully Operational


Delivery Times Status Information
Europe Standard delivery time is 3 - 14 working days
Worldwide Royal Mail are currently unable to deliver to some suspended countries. For more information, please see their international incidents update
×

Available Payment Methods:

Payment Method Status Information
Fully Operational
Fully Operational
Fully Operational
Fully Operational
Fully Operational
Beskrivelse

Big Bud har lenge vært kjent som målestokken for høy ytelse indica, og Big Bud Automatic er den siste oppdateringen til vår definitive tunge belastning. Disse feminiserte cannabisfrøene produserer kraftige, lettvoksende planter som blomstrer automatisk og raskt utvikler store, solide, svært potente knopper. Big Bud Automatic er Sensi Seeds' toppytende autoflowering-variant! Den originale Big Bud-klonen, som reiste fra USA til Holland i 1980-årene, var en kraftig afghansk-Skunk-hybrid som produserte massive, tunge blomsterklaser. Prosjektet for å gjøre den enslige hunnplanten om til en stabil cannabisfrøstamme begynte med å pollinere Big Bud-klonen med cannabisvarianter som var veldig like foreldreplantene. Dette ga to tidlige hybrider, Big Bud x Skunk #1 og Big Bud x Northern Lights #1, som viste seg å være veldig populære. Etter hvert ble det oppnådd et eksempel på klonens opprinnelige afghanske forelder – en klumpete hasjplantekultivar – som gjorde det mulig å krysse og stabilisere sorten. Resultatet var en kraftig cannabisfrøstamme som for det meste var indica som kunne like og til og med overgå utbyttet av den originale klonen og forbedret hennes styrke og smak betydelig. Deres Big Bud frøstamme ble utgitt på begynnelsen av nittitallet, vant raskt flere priser, og har vært en av deres mest populære stammer siden den gang. Sensi Seeds har nylig laget en høyytelses feminisert versjon av denne ærverdige stammen, og forbedringene og forbedringene fortsetter med deres siste utgivelse: Big Bud Automatic!

 

Hvordan Big Bud Auto vokser

Denne feminiserte, autoblomstrende cannabisfrøstammen beholder smaken, styrken og tettheten til Big Bud samtidig som den har en mer kompakt struktur og en raskere blomstringstid. Vanligvis dyrket innendørs under lys, kan Big Bud Automatic også vokse utendørs i solrikt klima, og dens autoblomstringsevne gjør at den kan blomstre vellykket i uvanlige eller uregelmessige lyssykluser. Planter begynner å blomstre når de produserer sitt sjuende til det niende par ekte blader, som vanligvis er omtrent 6 til 8 uker etter spiring. Fordi starten på blomstringsperioden er forutsigbar, kan dyrkere time spiringen av Big Bud Automatic-frø slik at blomstringen faller sammen med de varmeste, lyseste månedene i deres lokale vekstsesong. Lysfølsomme cannabisstammer kan ikke blomstre i de lange, solfylte dagene i juni, men Big Bud Automatic kan! Denne tunge indicaen produserer det meste av utbyttet på hovedstammen og øvre grener. Big Bud Automatic bør ikke "toppes" for å øke spireplassen, siden en plantes vegetasjonsperiode ikke kan forlenges for å tillate regenerering av beskårede grener.

På samme måte vil manipulering av lett syklus ikke øke eller redusere den endelige høyden til denne stammen på grunn av dens autoblomstringsevne. Planters maksimale høyde er først og fremst forhåndsbestemt, og den enkleste måten å minimere deres endelige høyde er ved å beskjære dem sent i vekstfasen. Etter 7 til 9 uker med blomstring varierer plantene vanligvis i høyden fra 90 til 130cm og tynges av en stor høst av modne, harpiksholdige indica-knopper. I likhet med forgjengerne kan det hende at grenene til Big Bud Automatic må støttes under den senere blomstringsfasen for å hindre at de knekker under vekten! Blomsterklaser og de ekstra solide hovedcolaene beholder en betydelig andel av størrelsen og betydningen etter tørking og herding. Harpiksdekket er tykt over overflaten av knoppene og er bemerkelsesverdig rikelig selv innenfor deres tett klyngede struktur. Individuelle bekker kan svulme til bemerkelsesverdig størrelse, selv om de aller fleste bekkene er pakket sammen ved nodene, hvor de nesten kjemper om plass og gir denne stammens knopper sin fantastiske tetthet.

 

Big Bud Auto smak, lukt og effekt

Når de er tørket, har Big Bud Automatics gigantiske, glitrende blomsterklaser en rik bukett og smak fra deres afghanske og Skunk-forfedre; søte, krydrede, fruktige og muskaktige aromaer gir plass til en sterk understrøm av skarp, harpiksaktig hasj. De klebrige trikomene som omslutter knoppene gir en kraftig fysisk effekt som lysnes opp og forhøyes av en cerebral high fra Skunk #1s sativa-elementer. Big Bud Automatic har en god balanse mellom THC og CBD, noe som gjør den egnet for et bredt spekter av medisinske bruksområder. Naturligvis gjør denne stammens langvarige, sensuelle high den også til en suveren variant for rekreasjonsglede. Sensi Seeds Big Bud frøstamme har blitt raffinert og forbedret flere ganger i løpet av sin 25-årige historie.

Det har vært Sensi Seeds' pågående oppdrag å perfeksjonere deres høyytende indica kraftsenter og gjør det enklere og mer givende for dyrkere på alle erfaringsnivåer å dyrke vellykket. Denne siste oppdateringen til familien er den tyngste produsenten i deres utvalg av feminised autoflowering varianter. Big Bud Automatic er ideell for dyrkere som søker en lettvoksende, produktiv indica!

Kjennetegn
Mer informasjon
Manufacturer Sensi frø
Variasjon Mest Indica
Blomstrende type Autoflowering
Kjønn Feminised
CBD-innhold Ukjent
Utbytte Medium
Utbytte Medium
Plantehøyde 90-130 cm
Vokser Drivhus, innendørs, utendørs
Maks blomstringstid 6 uker, 7 uker, 8 uker
Blomstringstid 45 - 55 dager
Smak / smak Fruktig, søt
Effekt Cerebral, langvarig, fysisk, oppløftende