Bli med oss

Bli en Seedsman Affiliate og
Tjen opptil 20 % provisjon!

Promoter Seedsman. Gjør salg. Tjen provisjon.

Har du et nettsted, en blogg eller en sosial følger med et publikum som er interessert i Seedsman-produkter? Vi kan hjelpe deg med å tjene penger på denne trafikken og gjøre den til fortjeneste.   

Som en Seedsman-tilknyttet selskap, når du anbefaler eller promoterer Seedsman-produkter på nettstedet ditt eller sosiale medier, vil du tjene penger når trafikken du dirigerer blir til et kvalifiserende kjøp.    

Bli en Seedsman Affiliate

Hvordan blir jeg en Seedsman Affiliate?

1. Melde deg på

Bli med de tusenvis av innholdsskapere og utgivere som har registrert seg for vårt tilknyttede program – det er helt gratis og tar mindre enn 5 minutter. Når du har en konto, vil vi gi deg en unik sporingslenke.

2. Reklamere

Plasser sporingslenken på nettstedet ditt, bloggen eller sosiale medier og få tilgang til vårt store utvalg av bannere, eller bruk bare tekstlenker for å markedsføre produktene våre.

3. Tjene penger

Provisjonssyklusen avsluttes den 20 i hver måned, og betalinger behandles på eller før slutten av måneden. Du kan motta betalingen din ved direkte bankoverføring, Bitcoin eller via PayPal.

Vil du vite mer?

Lær mer om hvordan vårt tilknyttede program fungerer.
Finne ut mer

Hvorfor bør jeg bli en Seedsman-tilknyttet?

Seedsman er en av de største frøbankene i verden, og har tusenvis av forskjellige stammer fra noen av verdens beste oppdrettere, inkludert vår egen Seedsman-genetikk.

Hos Seedsman kan kunder fra hele verden kjøpe et uovertruffent utvalg av genetikk å samle inn. Som Seedsman Affiliate får du direkte tilgang til å dele denne samlingen på nettstedet ditt. Og når folk kjøper Seedsman-produkter etter å ha blitt henvist gjennom den unike lenken din, får du utbetalt en provisjon.

Når du blir en Seedsman Affiliate, er vi her for hjelpe deg med å øke salget. Seedsman leverer alle verktøyene for deg og håndterer alle oppfyllelsesdetaljer, for eksempel ordrebehandling, forsendelse, fakturering og support.

Alt du trenger å gjøre er å henvise kunder til oss – og tjene penger!

Startprovisjonssats er 15 %

Våre tilknyttede partnere med best resultater tjener opptil 20 %!

  • Vår startprovisjon er 15%. Men vår høyeste er 20 %.
  • Vi tilbyr en rekke rabattkoder hele året.
  • Du vil også tjene 5 % av salget via tilknyttede selskaper som registrerer seg fra henvisningslenken din.
  • Tilgang til hele produktkatalogen vår via CSV.
  • Pålitelige provisjonsbetalinger innen slutten av hver måned.

Verktøy og ressurser

Verktøy og ressurser

Giveaway-kampanjer og rabatter

Vi er kjent for vårt store sesongsalg som hjelper til med å gi regelmessige muligheter gjennom hele året for våre tilknyttede selskaper til å tilby sine kunder og lesere et bredt utvalg av produkter til gode priser og rabatter.

Vi tilbyr et enormt bibliotek med markedsføringsmateriale som våre tilknyttede selskaper kan få tilgang til tidlig og raskt.

Begynn å tjene nå
Giveaway-kampanjer og rabatter
Verktøy og ressurser

Få tilgang til hele produktkatalogen vår via CSV

Det har aldri vært enklere å sette opp et produkt!

Vi vil veilede deg gjennom steg for steg om hvordan du setter opp en ny produktfeed via en excel CSV på nettstedet ditt. Få promotering og tjen med bare noen få enkle klikk!

Begynn å tjene nå
Verktøy og ressurser

Regelmessig oppdatert innholdsbibliotek

Våre tilknyttede selskaper kan velge fra et velfylt bibliotek med medieressurser og innhold, inkludert kunstbannere for MPU-er, topplister og mye mer.

Begynn å tjene nå

Møt noen av våre tilknyttede selskaper

Hør fra noen av menneskene som allerede nyter fordelene med Seedsman Affiliate Program...

Seedsman Affiliate-programmet fungerer perfekt for å generere inntekt på cannabisnettstedet mitt. Med deres enorme varelager, rimelige priser og solide resultater, er det både naturlig og fornuftig å markedsføre Seedsman.

Jared Cox - Muggbestandige stammer

Seedsman gir meg en måte å tjene ekstra inntekt på en rettferdig og bærekraftig måte. Jeg vil anbefale alle som er interessert i marihuanakultur å promotere dette merket.

Frø for mindre

Vi har jobbet med Seedsman i over 2 år nå. Det har vært en av våre beste utøvere. Rask betaling og partnerstøtte har også vært enestående

Vela fellesskap

Seedsman holder høy standard og tilbyr en rekke rabattkoder gjennom hele året, og hjelper dermed på høye konverteringer. Vi er veldig glade for å være en av Seedsman-partnerne.

Kupong

Vi er veldig glade for å jobbe med Seedsman. Siden den tilbyr den beste provisjonen, oppdatert produktfeed og garanterte månedlige utbetalinger.

Puregrønn

Klar til å begynne å tjene provisjon?

La oss gå!