Privacybeleid

Door gebruik te maken van/aan te schaffen via onze website www.seedsman.com accepteert u onze algemene voorwaarden, Privacybeleid en Juridische disclaimer.

Seedsman.com zet zich in om de bescherming en privacy van onze klanten en bezoekers van onze websites te waarborgen. We begrijpen en houden ons aan de wet bescherming persoonsgegevens, die is opgezet om u, de bezoeker, te helpen en te beschermen.

Hieronder leggen we uit welke gegevens we wel of niet van je nodig hebben en waarvoor ze worden gebruikt.



Toegang & Bestellen

U kunt door onze website bladeren zonder dat er gegevens van u worden verzameld. Om uw browse- en winkelervaring gemakkelijker te maken, bieden wij u echter de mogelijkheid om een account bij ons te registreren.

Je hoeft geen account te hebben om goederen van Seedsman.com te kopen. Wanneer u artikelen aan uw winkelwagentje toevoegt, wordt er een bestand op onze server aangemaakt waarin de details van uw aankopen worden opgeslagen. Dit bestand is uniek gekoppeld aan uw browsesessie en kan door niemand anders worden bekeken.

Wanneer u uw bestelling voltooit, vragen wij om persoonlijke informatie over u, zoals uw volledige naam, adres, e-mailadres, telefoonnummer en creditcardgegevens. Deze gegevens worden alleen gedeeld met onze betalingsdienstaanbieder en koeriersdiensten, en alleen voor de verwerking en verzending van uw bestelling. Alle gevoelige gegevens worden verzonden via een industriestandaard 128-bits beveiligde socketlaagverbinding.

We slaan uw betalingsgegevens niet op

We verzamelen anonieme, niet-persoonlijke gegevens, zoals hoe vaak een product is gekocht of bekeken, om onze website voortdurend aan te passen aan de browsetrends van onze gebruikers.



Jouw rekening

Wanneer u zich aanmeldt voor een account bij Seedsman.com, vragen we dat u ons een geldig e-mailadres opgeeft. Dit is zodat ons systeem uw registratie kan verifiëren en u een persoonlijk wachtwoord kan geven waarmee u toegang krijgt tot uw ledengedeelte. Uw ledenaccount wordt gebruikt om uw persoonlijke gegevens op te slaan voor het plaatsen van bestellingen bij Seedsman.com. 



Jouw gegevens

We verzamelen niet automatisch persoonlijke gegevens over u. We delen geen persoonlijke gegevens met 3andere organisaties of instellingen, behalve voor de verwerking van uw bestelling zoals hierboven beschreven, of indien dit wettelijk verplicht is.

 Deze website maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google, Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van “cookies”, tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst, om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google zal deze informatie gebruiken om uw gebruik van de website te evalueren, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google kan deze informatie ook overdragen aan derden indien dit wettelijk verplicht is, of wanneer dergelijke derden de informatie namens Google verwerken. Google zal uw IP-adres niet koppelen aan andere gegevens waarover Google beschikt. U kunt het gebruik van cookies weigeren door de juiste instellingen in uw browser te selecteren, maar houd er rekening mee dat als u dit doet, u mogelijk niet de volledige functionaliteit van deze website kunt gebruiken. Door deze website te gebruiken, stemt u in met de verwerking van gegevens over u door Google op de manier en voor de doeleinden zoals hierboven uiteengezet.



Wat we doen met de informatie die we verzamelen

We hebben deze informatie nodig om uw behoeften te begrijpen en u een betere service te bieden, en met name om de volgende redenen:

  • Intern bijhouden.
  • We kunnen de informatie gebruiken om onze producten en diensten te verbeteren.
  • We kunnen periodiek promotionele e-mails verzenden over nieuwe producten, speciale aanbiedingen of andere informatie waarvan wij denken dat u deze interessant vindt met behulp van het e-mailadres dat u hebt opgegeven.
  • Van tijd tot tijd kunnen we uw gegevens ook gebruiken om contact met u op te nemen voor marktonderzoeksdoeleinden. We kunnen contact met u opnemen via e-mail, telefoon, fax of post. We kunnen de informatie gebruiken om de website aan te passen aan uw interesses.


Veiligheid

We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is. Om ongeoorloofde toegang of openbaarmaking te voorkomen, hebben we geschikte fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures ingevoerd om de informatie die we online verzamelen te beschermen en te beveiligen.

Hoe we cookies gebruiken

Een cookie is een klein bestandje dat toestemming vraagt om op de harde schijf van uw computer te worden geplaatst. Zodra u akkoord gaat, wordt het bestand toegevoegd en helpt de cookie bij het analyseren van webverkeer of laat het u weten wanneer u een bepaalde site bezoekt. Cookies stellen webapplicaties in staat om op u als individu te reageren. De webtoepassing kan zijn werking afstemmen op uw behoeften, voorkeuren en antipathieën door informatie over uw voorkeuren te verzamelen en te onthouden.

We gebruiken traffic log-cookies om te bepalen welke pagina's worden gebruikt. Dit helpt ons gegevens over webpaginaverkeer te analyseren en onze website te verbeteren om deze af te stemmen op de behoeften van de klant. We gebruiken deze informatie alleen voor statistische analysedoeleinden en daarna worden de gegevens uit het systeem verwijderd.

Over het algemeen helpen cookies ons om u een betere website te bieden, door ons in staat te stellen te controleren welke pagina's u nuttig vindt en welke niet. Een cookie geeft ons op geen enkele manier toegang tot uw computer of enige informatie over u, behalve de gegevens die u met ons wilt delen. U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren automatisch cookies, maar u kunt meestal uw browserinstellingen wijzigen om cookies te weigeren als u dat wilt. Dit kan ertoe leiden dat u niet optimaal kunt profiteren van de website.



Links naar andere websites

Onze website kan links bevatten naar andere interessante websites. Zodra u deze links heeft gebruikt om onze site te verlaten, moet u er echter rekening mee houden dat we geen controle hebben over die andere website. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en privacy van informatie die u verstrekt tijdens het bezoeken van dergelijke sites en dergelijke sites vallen niet onder deze privacyverklaring. U dient voorzichtig te zijn en te kijken naar de privacyverklaring die van toepassing is op de betreffende website.



Uw persoonlijke gegevens beheren

U kunt ervoor kiezen om de verzameling of het gebruik van uw persoonlijke gegevens op de volgende manieren te beperken:

  • telkens wanneer u wordt gevraagd om een formulier op de website in te vullen, zoekt u naar het vakje dat u kunt aanklikken om aan te geven dat u niet wilt dat de informatie door iemand wordt gebruikt voor direct marketingdoeleinden
  • als u er eerder mee hebt ingestemd dat wij uw persoonlijke gegevens gebruiken voor direct marketingdoeleinden, kunt u op elk moment van gedachten veranderen door: contact met ons opnemen.

We zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verspreiden of verhuren aan derden, tenzij we uw toestemming hebben of wettelijk verplicht zijn om dit te doen. We kunnen uw persoonlijke gegevens gebruiken om u promotionele informatie over derden te sturen waarvan wij denken dat u deze interessant vindt als u ons laat weten dat u wilt dat dit gebeurt.

Als u van mening bent dat de informatie die wij over u hebben onjuist of onvolledig is, schrijf of e-mail ons dan zo snel mogelijk op het bovenstaande adres. We zullen alle informatie die onjuist blijkt te zijn onmiddellijk corrigeren.



Lijst met cookies die we verzamelen

De onderstaande tabel geeft een overzicht van de cookies die we verzamelen en welke informatie ze opslaan.

COOKIE naamCOOKIE Beschrijving
Winkelwagen De associatie met uw winkelwagen.
CATEGORY_INFO Slaat de categorie-informatie op de pagina op, waardoor pagina's sneller kunnen worden weergegeven.
VERGELIJKEN De items die u in de lijst Producten vergelijken heeft.
Munteenheid Uw voorkeursvaluta
KLANT Een versleutelde versie van uw klant-ID bij de winkel.
CUSTOMER_AUTH Een indicator of u momenteel bent ingelogd in de winkel.
CUSTOMER_INFO Een gecodeerde versie van de klantengroep waartoe u behoort.
CUSTOMER_SEGMENT_IDS Slaat de klantsegment-ID op
EXTERNAL_NO_CACHE Een vlag die aangeeft of caching is uitgeschakeld of niet.
VOORKANT Je sessie-ID op de server.
GUEST-VIEW Hiermee kunnen gasten hun bestellingen bewerken.
LAST_CATEGORY De laatste categorie die u hebt bezocht.
LAST_PRODUCT Het meest recente product dat u hebt bekeken.
NIEUW BERICHT Geeft aan of een nieuw bericht is ontvangen.
NO_CACHE Geeft aan of het is toegestaan om cache te gebruiken.
PERSISTENT_SHOPPING_CART Een link naar informatie over uw winkelwagen en weergavegeschiedenis als u de site heeft gevraagd.
POLL De ID van eventuele peilingen waarin u onlangs heeft gestemd.
POLLEN Informatie over op welke peilingen u hebt gestemd.
RECENTLYCOMPARED De items die u onlangs heeft vergeleken.
STF Informatie over producten die u naar vrienden hebt gemaild.
OP TE SLAAN De winkelweergave of taal die u hebt geselecteerd.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIE Geeft aan of een klant cookies mag gebruiken.
VIEWED_PRODUCT_IDS De producten die u onlangs heeft bekeken.
VERLANGLIJST Een versleutelde lijst met producten die aan je verlanglijstje zijn toegevoegd.
WISHLIST_CNT Het aantal items op je verlanglijstje.


Gegevensbeschermingsbeleid
Context en overzicht
Belangrijkste details

  • Beleid opgesteld door: Gordon Hill
  • Goedgekeurd door directie / directie op: 23/05/2021
  • Beleid is operationeel geworden op: 23/05/2021
  • Volgende beoordelingsdatum: 23/05/2022


Invoering
Tigre Uno Distribucion SL moet bepaalde informatie over individuen verzamelen en gebruiken.
Dit kunnen klanten, leveranciers, zakelijke contacten, werknemers en andere mensen zijn met wie de organisatie een relatie heeft of contact moet opnemen.
Dit beleid beschrijft hoe deze persoonlijke gegevens moeten worden verzameld, behandeld en opgeslagen om te voldoen aan de gegevensbeschermingsnormen van het bedrijf — en om te voldoen aan de wet.



Waarom dit beleid bestaat
Dit gegevensbeschermingsbeleid zorgt ervoor dat Tigre Uno Distribucion SL:

  • Voldoet aan de wetgeving inzake gegevensbescherming en volgt goede praktijken
  • Beschermt de rechten van personeel, klanten en partners
  • Is open over hoe het de gegevens van individuen opslaat en verwerkt
  • Beschermt zichzelf tegen de risico's van een datalek


Gegevensbeschermingswet
De Data Protection Act 1998 beschrijft hoe organisaties, waaronder Tigre Uno Distribucion SL, persoonlijke informatie moeten verzamelen, verwerken en opslaan.
Deze regels zijn van toepassing ongeacht of gegevens elektronisch, op papier of op andere materialen worden opgeslagen.
Om aan de wet te voldoen, moet persoonlijke informatie eerlijk worden verzameld en gebruikt, veilig worden opgeslagen en niet onrechtmatig worden bekendgemaakt.
De Wet bescherming persoonsgegevens is gebaseerd op acht belangrijke principes. Deze zeggen dat persoonsgegevens:

  • Eerlijk en rechtmatig worden verwerkt
  • Alleen worden verkregen voor specifieke, wettige doeleinden
  • Wees adequaat, relevant en niet overdreven
  • Wees nauwkeurig en blijf up-to-date
  • Niet langer worden vastgehouden dan nodig is
  • Verwerkt in overeenstemming met de rechten van betrokkenen
  • Op gepaste manieren worden beschermd
  • Niet worden overgedragen buiten de Europese Economische Ruimte (EER), tenzij dat land of gebied ook zorgt voor een passend beschermingsniveau


Mensen, risico's en verantwoordelijkheden
Beleidsbereik
Dit beleid is van toepassing op:

  • Het hoofdkantoor van Tigre Uno Distribucion SL
  • Alle vestigingen van Tigre Uno Distribucion SL
  • Alle medewerkers en vrijwilligers van Tigre Uno Distribucion SL
  • Alle aannemers, leveranciers en andere mensen die namens Tigre Uno Distribucion SL . werken

Het is van toepassing op alle gegevens die het bedrijf heeft met betrekking tot identificeerbare personen, zelfs als die informatie technisch gezien buiten de Wet op de gegevensbescherming 1998 valt. Dit kan zijn:

  • Namen van personen
  • Postadressen
  • E-mailadressen
  • Telefoonnummers
  • ... plus alle andere informatie met betrekking tot individuen


Risico's voor gegevensbescherming
Dit beleid helpt Tigre Uno Distribucion SL te beschermen tegen een aantal zeer reële gegevensbeveiligingsrisico's, waaronder:

  • Inbreuken op vertrouwelijkheid. Bijvoorbeeld informatie die op ongepaste wijze wordt verstrekt.
  • Geen keuze kunnen bieden. Zo moeten alle individuen vrij zijn om te kiezen hoe het bedrijf de gegevens die op hen betrekking hebben, gebruikt.
  • Reputatieschade. Het bedrijf zou bijvoorbeeld kunnen lijden als hackers met succes toegang zouden krijgen tot gevoelige gegevens.


Verantwoordelijkheden
Iedereen die voor of met Tigre Uno Distribucion SL werkt, heeft enige verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat gegevens op de juiste manier worden verzameld, opgeslagen en behandeld.
Elk team dat persoonsgegevens verwerkt, moet ervoor zorgen dat deze worden behandeld en verwerkt in overeenstemming met dit beleid en de beginselen van gegevensbescherming.
Deze mensen hebben echter belangrijke verantwoordelijkheden:

  • De Raad van bestuur is uiteindelijk verantwoordelijk om ervoor te zorgen dat Tigre Uno Distribucion SL aan zijn wettelijke verplichtingen voldoet.
  • De functionaris voor gegevensbescherming, Gordon Hill, is verantwoordelijk voor:
    • Het bestuur op de hoogte houden van verantwoordelijkheden, risico's en problemen op het gebied van gegevensbescherming.
    • Het beoordelen van alle procedures voor gegevensbescherming en het bijbehorende beleid, in overeenstemming met een overeengekomen schema.
    • Het organiseren van training en advies op het gebied van gegevensbescherming voor de mensen die onder dit beleid vallen.
    • Het afhandelen van vragen over gegevensbescherming van personeel en iedereen die onder dit beleid valt.
    • Omgaan met verzoeken van individuen om de gegevens die Tigre Uno Distribucion SL over hen heeft in te zien (ook wel 'toegangsverzoeken van subjecten' genoemd).
    • Het controleren en goedkeuren van contracten of overeenkomsten met derden die mogelijk omgaan met gevoelige gegevens van het bedrijf.
  • De technisch directeur, Gordon Hill, is verantwoordelijk voor:
    • Ervoor zorgen dat alle systemen, services en apparatuur die worden gebruikt voor het opslaan van gegevens voldoen aan aanvaardbare beveiligingsnormen.
    • Regelmatige controles en scans uitvoeren om ervoor te zorgen dat de beveiligingshardware en -software goed werken.
    • Het evalueren van alle services van derden die het bedrijf overweegt te gebruiken om gegevens op te slaan of te verwerken. Bijvoorbeeld cloud computing-diensten.
  • De marketingmanager, Rebecca Stratford, is verantwoordelijk voor:
    • Het goedkeuren van alle gegevensbeschermingsverklaringen die bij communicatie zoals e-mails en brieven zijn gevoegd.
    • Het beantwoorden van vragen over gegevensbescherming van journalisten of media zoals kranten.
    • Waar nodig, samenwerken met ander personeel om ervoor te zorgen dat marketinginitiatieven zich houden aan de principes van gegevensbescherming.


Algemene richtlijnen voor het personeel

  • De enige mensen die toegang hebben tot gegevens die onder dit beleid vallen, moeten degenen zijn die: hebben het nodig voor hun werk.
  • Gegevens mag niet informeel worden gedeeld. Wanneer toegang tot vertrouwelijke informatie vereist is, kunnen medewerkers deze opvragen bij hun lijnmanagers.
  • Tigre Uno Distributie SL zal training geven aan alle medewerkers om hen te helpen hun verantwoordelijkheden bij het omgaan met gegevens te begrijpen.
  • Werknemers moeten alle gegevens veilig bewaren door verstandige voorzorgsmaatregelen te nemen en de onderstaande richtlijnen te volgen.
  • Vooral, sterke wachtwoorden moeten worden gebruikt en ze mogen nooit worden gedeeld.
  • Persoonlijke gegevens mag niet worden onthuld aan onbevoegden, zowel binnen het bedrijf als daarbuiten.
  • Gegevens moeten zijn: regelmatig herzien en bijgewerkt als blijkt dat deze verouderd is. Als het niet langer nodig is, moet het worden verwijderd en weggegooid.
  • Medewerkers zou om hulp moeten vragen van hun lijnmanager of de functionaris voor gegevensbescherming als ze niet zeker zijn over enig aspect van gegevensbescherming.


Gegevens opslag
Deze regels beschrijven hoe en waar gegevens veilig moeten worden opgeslagen. Vragen over het veilig opslaan van data kun je stellen aan de IT-manager of datacontroller.
Wanneer gegevens zijn opgeslagen op papier, het moet op een veilige plaats worden bewaard waar onbevoegden het niet kunnen zien.
Deze richtlijnen zijn ook van toepassing op gegevens die meestal elektronisch worden opgeslagen, maar om de een of andere reden zijn uitgeprint:

  • Als het niet nodig is, moeten het papier of de dossiers worden bewaard in een afgesloten lade of archiefkast.
  • Werknemers moeten ervoor zorgen dat papier en afdrukken zijn niet achtergelaten waar onbevoegden ze kunnen zien, zoals op een printer.
  • Gegevensafdrukken moeten worden versnipperd en veilig weggegooid wanneer ze niet meer nodig zijn.


Wanneer gegevens zijn elektronisch opgeslagen, moet het worden beschermd tegen ongeoorloofde toegang, onbedoelde verwijdering en kwaadaardige hackpogingen:

  • Gegevens moeten zijn: beschermd door sterke wachtwoorden die regelmatig worden gewijzigd en nooit worden gedeeld tussen medewerkers.
  • Als gegevens zijn opgeslagen op verwisselbare media (zoals een cd of dvd), moeten deze veilig worden opgeborgen wanneer ze niet worden gebruikt.
  • Gegevens mogen alleen worden opgeslagen op aangewezen schijven en servers, en mag alleen worden geüpload naar een goedgekeurde cloud computing-diensten.
  • Servers die persoonlijke gegevens bevatten, moeten op een veilige locatie geplaatst, weg van algemene kantoorruimte.
  • Gegevens moeten zijn: vaak een back-up gemaakt. Die back-ups moeten regelmatig worden getest, in overeenstemming met de standaard back-upprocedures van het bedrijf.
  • Gegevens moeten nooit direct worden opgeslagen naar laptops of andere mobiele apparaten zoals tablets of smartphones.
  • Alle servers en computers die gegevens bevatten, moeten worden beschermd door: goedgekeurde beveiligingssoftware en een firewall.


Gegevensgebruik
Persoonlijke gegevens hebben geen waarde voor Tigre Uno Distribucion SL, tenzij het bedrijf er gebruik van kan maken. Het is echter wanneer persoonlijke gegevens worden geopend en gebruikt dat deze het grootste risico lopen op verlies, corruptie of diefstal:

  • Bij het werken met persoonsgegevens moeten werknemers ervoor zorgen: de schermen van hun computers zijn altijd vergrendeld wanneer onbeheerd achtergelaten.
  • Persoonlijke gegevens mag niet informeel worden gedeeld. Het mag met name nooit per e-mail worden verzonden, omdat deze vorm van communicatie niet veilig is.
  • Gegevens moeten zijn: versleuteld voordat ze elektronisch worden overgedragen. De IT-manager kan uitleggen hoe gegevens naar geautoriseerde externe contacten moeten worden verzonden.
  • Persoonlijke gegevens moeten nooit worden overgedragen buiten de Europese Economische Ruimte.
  • Medewerkers mogen geen kopieën van persoonlijke gegevens op hun eigen computers opslaan. Open en update altijd de centrale kopie van alle gegevens.


Nauwkeurigheid van de gegevens
De wet vereist dat Tigre Uno Distribucion SL redelijke maatregelen neemt om ervoor te zorgen dat de gegevens nauwkeurig en actueel worden gehouden.
Hoe belangrijker het is dat de persoonlijke gegevens nauwkeurig zijn, hoe meer moeite Tigre Uno Distribucion SL moet doen om de nauwkeurigheid ervan te waarborgen.
Het is de verantwoordelijkheid van alle werknemers die met gegevens werken om redelijke stappen te ondernemen om ervoor te zorgen dat deze zo nauwkeurig en actueel mogelijk worden gehouden.

  • Gegevens worden bewaard in zo weinig plaatsen als nodig. Medewerkers mogen geen onnodige aanvullende datasets maken.
  • Personeel moet elke gelegenheid aangrijpen om ervoor te zorgen dat de gegevens worden bijgewerkt. Bijvoorbeeld door de gegevens van een klant te bevestigen wanneer deze belt.
  • Tigre Uno Distribucion SL gaat het halen gemakkelijk voor betrokkenen om de informatie bij te werken Tigre Uno Distribucion SL heeft over hen. Bijvoorbeeld via de website van het bedrijf.
  • Gegevens moeten zijn: bijgewerkt als er onnauwkeurigheden worden ontdekt. Als een klant bijvoorbeeld niet meer bereikbaar is op het opgeslagen telefoonnummer, moet deze uit de database worden verwijderd.
  • Het is de verantwoordelijkheid van de marketingmanager om ervoor te zorgen dat marketingdatabases worden gecontroleerd aan de hand van brancheonderdrukkingsbestanden elke zes maanden.


Toegangsverzoeken onderwerp
Alle personen die het onderwerp zijn van persoonlijke gegevens in het bezit van Tigre Uno Distribucion SL hebben het recht om:

  • Vragen welke informatie het bedrijf over hen heeft en waarom.
  • Vragen hoe toegang te krijgen? ernaar toe.
  • Wees geïnformeerd hoe u deze up-to-date kunt houden.
  • Blijf op de hoogte hoe het bedrijf is voldoen aan zijn verplichtingen op het gebied van gegevensbescherming.


Als een persoon contact opneemt met het bedrijf om deze informatie op te vragen, wordt dit een toegangsverzoek van een subject genoemd.
Verzoeken om toegang tot personen van personen moeten per e-mail worden gedaan, gericht aan de gegevensbeheerder op [e-mailadres]. De verantwoordelijke voor de verwerking kan een standaard aanvraagformulier verstrekken, hoewel individuen dit niet hoeven te gebruiken.
Individuele personen worden £ 10 per toegangsverzoek in rekening gebracht. De gegevensbeheerder streeft ernaar om de relevante gegevens binnen 14 dagen te verstrekken.
De gegevensbeheerder zal altijd de identiteit verifiëren van iedereen die een toegangsverzoek indient voordat hij informatie overhandigt.


Gegevens vrijgeven om andere redenen
In bepaalde omstandigheden staat de Wet Bescherming Persoonsgegevens toe dat persoonsgegevens aan wetshandhavingsinstanties worden verstrekt zonder toestemming van de betrokkene.
Onder deze omstandigheden zal Tigre Uno Distribucion SL de gevraagde gegevens vrijgeven. De verantwoordelijke voor de verwerking zorgt er echter voor dat het verzoek legitiem is en zoekt zo nodig hulp bij het bestuur en de juridische adviseurs van het bedrijf.



Informatie verstrekken
Tigre Uno Distribucion SL streeft ernaar ervoor te zorgen dat personen zich ervan bewust zijn dat hun gegevens worden verwerkt en dat ze begrijpen:

  • Hoe de gegevens worden gebruikt
  • Hoe hun rechten uitoefenen?

Het bedrijf heeft hiervoor een privacyverklaring waarin staat hoe gegevens van personen door het bedrijf worden gebruikt.