Ethos

Seedsman is toegewijd aan het wereldwijd cultiveren van de geest van cannabis.   

 

Van het zoeken en oogsten van zaden tot het verkennen van de mogelijkheden van deze geweldige plant - wij geloven dat cannabis de wereld een betere plek kan maken. Een remedie om angst of pijn te verlichten, een rustgevende balsem voor de ziel, of gewoon een bewuste oefening die ons in de natuur wortelt.  

Als de ultieme cannabisliefhebbers is het nederige zaad ons kloppend hart. Het inspireert onze ontdekkingsreis terwijl we proberen voort te bouwen op onze uitgebreide kennis, nieuwe soorten op te graven en onze enorme bibliotheek met zaden te cultiveren.   

Maar het gaat verder dan het vergroten van onze kennis; het echte plezier komt van het delen met anderen en daarmee het inspireren van een diverse gemeenschap. Van het identificeren van soorten tot wetgeving en taxonomieën, wij bieden de tools om door deze ongelooflijke natuurlijke wereld te navigeren. Zaden om te verzamelen, gereedschap om te gebruiken, dingen om te dragen. Cannabis verheft de geest en stimuleert het leven in al zijn rijkdom en diversiteit.   

Word lid van onze groeiende gemeenschap van verzamelaars en ontdek een wereld van potentieel.