Wettelijke disclaimer

Seedsman verkoopt cannabiszaden als een verzamelbaar souvenir voor genetisch behoud voor persoonlijk gebruik. Het ontkiemen en kweken van cannabiszaden is in de meeste landen illegaal. 

 

Spaanse waarschuwing 

Het bezit van hennep/cannabiszaden in Spanje voor persoonlijk gebruik is geen strafbaar feit. Het kweken van cannabis voor persoonlijk gebruik is geen strafbaar feit en heeft geen administratieve sanctie als het niet zichtbaar is voor het publiek. 

 

VK-waarschuwing 

Volgens sectie 6 van de Misuse of Drugs Act 1971 is het een overtreding om een plant van het geslacht cannabis in het Verenigd Koninkrijk te kweken zonder een vergunning van de minister van Buitenlandse Zaken. Iedereen die een overtreding begaat in strijd met deze sectie kan worden gevangengezet of beboet, of beide. Houd er daarom rekening mee dat het ontkiemen van zaden die zonder de juiste licentie van de Seedsman-website zijn gekocht, illegaal is in het Verenigd Koninkrijk. 

 

Internationale waarschuwing 

We verzenden onze zaden op voorwaarde dat ze niet worden gebruikt in strijd met de toepasselijke lokale wetgeving. We weigeren wietzaden te verkopen aan iemand waarvan we reden hebben om aan te nemen dat ze deze voor criminele doeleinden zullen gebruiken. 

De regelgeving met betrekking tot wietzaden verschilt van land tot land. Wij raden u daarom aan om navraag te doen over de regelgeving waaraan u onderworpen bent. 

Om deze reden aanvaardt Seedsman geen verantwoordelijkheid voor producten die worden onderschept of verloren gaan tijdens het transport als je een bestelling plaatst om een product naar een land te sturen waar het illegaal is. 

Seedsman wil niemand aanzetten tot handelen in strijd met de wet. Alle personen die zaden kopen, zijn verantwoordelijk voor hun daden in de toekomst. Seedsman aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Alle informatie op de Seedsman-website en al het promotiemateriaal of de verpakking van Seedsman is informatief uitsluitend voor doeleinden, en is niet bedoeld om het gebruik of de teelt van illegale en/of gereguleerde stoffen door de vingers te zien, te promoten of aan te zetten. 

Als klant van Seedsman is het ook verboden om Seedsman-zaden te distribueren naar landen waar het bezit van en/of de verkoop van cannabiszaden illegaal is. 

Seedsman aanvaardt geen productaansprakelijkheid en we geven geen garanties met betrekking tot de levensvatbaarheid en kiemkracht van alle rassen.