Doe met ons mee

Word een Seedsman Affiliate en
Verdien tot 20% commissie!

Promoot Seedsman. Verkoop maken. Verdien commissie.

Heb je een website, blog of sociale volgers met een publiek dat geïnteresseerd is in Seedsman-producten? Wij kunnen u helpen geld te verdienen met dit verkeer en het om te zetten in winst.   

Als u als Seedsman-partner Seedsman-producten aanbeveelt of promoot op uw website of socials, verdient u geld wanneer het verkeer dat u leidt, verandert in een kwalificerende aankoop.    

Word een Seedsman-partner

Hoe word ik een Seedsman Affiliate?

1. Inschrijven

Sluit u aan bij de duizenden makers en uitgevers van inhoud die zich hebben aangemeld voor ons partnerprogramma - het is volledig gratis en duurt minder dan 5 minuten. Zodra je een account hebt, geven we je een unieke trackinglink.

2. Promoten

Plaats de trackinglink op uw website, blog of sociale media en krijg toegang tot ons uitgebreide assortiment banners, of gebruik eenvoudig tekstlinks om onze producten te promoten.

3. Geld verdienen

De commissiecyclus eindigt op de 20e van elke maand en betalingen worden op of voor het einde van de maand verwerkt. U kunt uw betaling ontvangen via directe bankoverschrijving, Bitcoin of via PayPal.

Wil meer weten?

Lees meer over hoe ons partnerprogramma werkt.
Meer te weten komen

Waarom zou ik een Seedsman Affiliate worden?

Seedsman is een van de grootste zaadbanken ter wereld, met duizenden verschillende soorten van enkele van 's werelds beste veredelaars, waaronder onze eigen Seedsman-genetica.

Bij Seedsman kunnen klanten van over de hele wereld een ongeëvenaarde selectie genetica kopen om te verzamelen. Als Seedsman Affiliate krijg je direct toegang om deze collectie op je website te delen. En wanneer mensen Seedsman-producten kopen nadat ze zijn doorverwezen via uw unieke link, krijgt u een commissie.

Wanneer u een Seedsman Affiliate wordt, zijn we er om u te helpen uw verkoop te stimuleren. Seedsman levert alle tools voor je en regelt alle fulfilmentdetails, zoals orderverwerking, verzending, facturering en ondersteuning.

Het enige wat u hoeft te doen is klanten naar ons door te verwijzen - en geld te verdienen!

Startcommissie is 15%

Onze best presterende aangesloten partners verdienen tot 20%!

  • Onze startcommissie is 15%. Maar onze hoogste is 20%.
  • We stellen het hele jaar door verschillende kortingscodes beschikbaar.
  • U verdient ook 5% van de verkopen via partners die zich aanmelden via uw verwijzingslink.
  • Toegang tot onze volledige productcatalogus via CSV.
  • Betrouwbare commissiebetalingen aan het einde van elke maand.

Hulpmiddelen en bronnen

Hulpmiddelen en bronnen

Giveaway Promoties & Kortingen

We staan bekend om onze grote seizoensverkopen, waardoor onze filialen het hele jaar door regelmatig mogelijkheden bieden om hun klanten en lezers een breed scala aan producten tegen geweldige prijzen en kortingen aan te bieden.

We bieden een enorme bibliotheek met marketingmateriaal voor onze filialen om vroeg en snel toegang te krijgen.

Begin nu met verdienen
Giveaway Promoties & Kortingen
Hulpmiddelen en bronnen

Toegang tot onze volledige productcatalogus via CSV

Het opzetten van een product was nog nooit zo eenvoudig!

We zullen u stap voor stap begeleiden bij het opzetten van een nieuwe productfeed via een Excel CSV op uw website. Maak reclame en verdien met slechts een paar simpele klikken!

Begin nu met verdienen
Hulpmiddelen en bronnen

Regelmatig bijgewerkte inhoudsbibliotheek

Onze filialen kunnen kiezen uit een goed gevulde bibliotheek met media-items en inhoud, waaronder banners met illustraties voor MPU's, klassementen en nog veel meer.

Begin nu met verdienen

Maak kennis met enkele van onze filialen

Hoor van enkele mensen die al genieten van de voordelen van het Seedsman Affiliate Programma...

Het Seedsman Affiliate-programma werkt perfect voor het genereren van inkomsten op mijn cannabiswebsite. Met hun enorme voorraad, betaalbare prijzen en solide staat van dienst is het promoten van Seedsman zowel natuurlijk als verstandig.

Jared Cox - Schimmelbestendige soorten

Seedsman biedt mij een manier om op een eerlijke en duurzame manier bij te verdienen. Ik zou iedereen die geïnteresseerd is in de marihuanacultuur ten zeerste aanbevelen om dit merk te promoten.

Zaden voor minder

We werken nu al meer dan 2 jaar samen met Seedsman. Het is een van onze toppers geweest. Snelle betaling en gelieerde ondersteuning was ook uitstekend

Vela-gemeenschap

Seedsman hanteert hoge normen en biedt het hele jaar door een reeks kortingscodes aan, wat helpt bij hoge conversies. We zijn erg blij een van Seedsman-partners te zijn.

Kortingsbon

We zijn erg blij om met Seedsman samen te werken. Omdat het de beste commissie, bijgewerkte productfeed en gegarandeerde maandelijkse uitbetalingen biedt.

Puurgroen

Klaar om commissie te verdienen?

Laten we gaan!