Правен отказ от отговорност

Seedsman продава семена от канабис като колекционерски сувенир за генетично съхранение за лична употреба. Покълването и отглеждането на семена от канабис е незаконно в повечето страни. 

 

Испанско предупреждение 

Притежанието на семена от коноп/канабис в Испания за лична употреба не е престъпление. Отглеждането на канабис за лична употреба не е престъпление и не носи административна санкция, ако не е видимо от обществото. 

 

Предупреждение за Обединеното кралство 

Съгласно раздел 6 от Закона за злоупотреба с наркотици 1971 е престъпление да се отглежда всяко растение от рода канабис в Обединеното кралство без лиценз от държавния секретар. Всеки, който извърши престъпление в противоречие с този раздел, може да бъде лишаван от свобода или глоба, или и двете. Моля, имайте предвид, че покълването на семена, закупени от уебсайта на Seedsman без подходящ лиценз, е незаконно в Обединеното кралство. 

 

Международно предупреждение 

Ние изпращам нашите семена при условие, че няма да бъдат използвани в противоречие с приложимото местно законодателство. Отказваме да продаваме семена от канабис на всеки, за когото имаме основание да вярваме, че ще ги използва за престъпни цели. 

Регламентъ по отношение на семената от канабис се различава в различните страни. Затова ви съветваме да направите запитвания относно разпоредбите, на които сте подчинени. 

Поради тази причина Seedsman не поема отговорност за продукти, заловени или загубени по време на транзит, ако направите поръчка продукт да бъде изпратен до страна, където е незаконен. 

Seedsman не желае да принуждава никого да действа в противоречие със закона. Всички лица, които купуват семена, носят отговорност за действията си в бъдеще. Seedsman няма да поеме отговорност в това отношение. Цялата информация, съдържаща се на уебсайта на Seedsman и всички промоционални материали или опаковки на Seedsman, е информативна само за цели и не е предназначено да оправдава, насърчава или подбужда употребата или отглеждането на незаконни и/или контролирани вещества. 

Като клиент на Seedsman, на вас също е забранено да разпространявате семена на Seedsman в страни, където притежаването и/или продажбата на семена от канабис е незаконно. 

Seedsman не поема отговорност за продукта и ние не даваме никакви гаранции относно жизнеспособността и степента на клняемост на всички сортове.