Присъедини се към нас

Станете филиал на Seedsman и
Спечелете до 20% комисионна!

Популяризирайте Seedsman. Правете продажби. Печелете комисионна.

Имате ли уебсайт, блог или социални последователи с публика, интересуваща се от продуктите на Seedsman? Ние можем да ви помогнем да си осигурите приходи от този трафик и да го превърнете в печалба.   

Като партньор на Seedsman, когато препоръчвате или популяризирате продукти на Seedsman на вашия уебсайт или социални мрежи, вие ще печелите пари, когато трафикът, който насочвате, се превърне в отговаряща на условията покупка.    

Станете филиал на Seedsman

Как да стана филиал на Seedsman?

1. Регистрирай се

Присъединете се към хилядите създатели и издатели на съдържание, които са се регистрирали за нашата партньорска програма – това е напълно безплатно и отнема по-малко от 5 минути. След като имате акаунт, ние ще ви дадем уникална връзка за проследяване.

2. Популяризирайте

Поставете връзката за проследяване на вашия уебсайт, блог или социални медии и влезте в нашата широка гама от банери или просто използвайте текстови връзки, за да популяризирате нашите продукти.

3. Печеля пари

Комисионният цикъл приключва на 20-то число на всеки месец, а плащанията се обработват на или преди края на месеца. Можете да получите плащането си чрез директен банков превод, биткойн или чрез PayPal.

Искате ли да знаете повече?

Научете повече за това как работи нашата партньорска програма.
Открийте повече

Защо трябва да стана филиал на Seedsman?

Seedsman е една от най-големите банки за семена в света, съхраняваща хиляди различни щамове от някои от най-добрите селекционери в света, включително нашата собствена генетика на Seedsman.

В Seedsman клиентите от цял свят могат да закупят несравнима селекция от генетика за събиране. Като филиал на Seedsman, вие получавате директен достъп, за да споделите тази колекция на вашия уебсайт. И когато хората купуват продукти на Seedsman, след като са били препоръчани чрез вашата уникална връзка, ще получите комисионна.

Когато станете филиал на Seedsman, ние сме тук, за да ви помогнем да увеличите продажбите си. Seedsman предоставя всички инструменти за вас и обработва всички подробности за изпълнението, като обработка на поръчки, доставка, фактуриране и поддръжка.

Всичко, което трябва да направите, е да насочите клиенти към нас - и да печелите пари!

Началната комисионна е 15%

Нашите най-ефективни партньори печелят до 20%!

  • Нашата начална комисионна е 15%. Но нашата най-висока е 20%.
  • Предлагаме набор от кодове за отстъпки през цялата година.
  • Вие също така ще спечелите 5% от продажбите, извършени чрез партньори, които се регистрират от вашата връзка за препоръка.
  • Достъп до целия ни продуктов каталог чрез CSV.
  • Надеждни комиионни плащания до края на всеки месец.

Инструменти и ресурси

Инструменти и ресурси

Промоции и отстъпки за подаръци

Известни сме с големите ни сезонни разпродажби, които помагат да предоставяме редовни възможности през цялата година на нашите филиали да предлагат на своите купувачи и читатели широка гама от продукти на страхотни цени и отстъпки.

Ние предлагаме огромна библиотека от маркетингови обезпечения за нашите филиали, до които да имат ранен и бърз достъп.

Започнете да печелите сега
Промоции и отстъпки за подаръци
Инструменти и ресурси

Достъп до целия ни продуктов каталог чрез CSV

Създаването на продукт никога не е било по-лесно!

Ще ви преведем стъпка по стъпка как да настроите нова продуктова емисия чрез excel CSV на вашия уебсайт. Вземете промоция и печелете само с няколко лесни щраквания!

Започнете да печелите сега
Инструменти и ресурси

Редовно актуализирана библиотека със съдържание

Нашите филиали могат да избират от добре подредена библиотека от медийни активи и съдържание, включително банери за произведения на изкуството за MPU, класации и много други.

Започнете да печелите сега

Запознайте се с някои от нашите филиали

Чуйте от някои от хората, които вече се наслаждават на предимствата на партньорската програма на Seedsman...

Партньорската програма на Seedsman работи перфектно за генериране на доходи на моя уебсайт за канабис. С техния огромен инвентар, достъпни цени и солиден опит, популяризирането на Seedsman е едновременно естествено и разумно.

Джаред Кокс - Щамове, устойчиви на мухъл

Seedsman ми предоставя начин да печеля допълнителен доход по справедлив и устойчив начин. Горещо препоръчвам на всеки, който се интересува от култура на марихуана, да популяризира тази марка.

Семена за по-малко

Работим със Seedsman повече от 2 години. Това беше един от нашите най-добри изпълнители. Бързото плащане и подкрепата на партньорите също бяха изключителни

Общност Вела

Seedsman поддържа високи стандарти и предлага набор от кодове за отстъпка през цялата година, като по този начин помага за високи реализации. Ние сме много щстливи да бъдем един от партньорите на Seedsman.

Купон

Наистина сме щастливи да работим със Seedsman. Тъй като предлага най-добрата комисионна, актуализирана продуктова емисия и гарантирани месечни изплащания.

Чистозелен

Готови ли сте да започнете да печелите комисионна?

Да тръгваме!