Seedsman Blog
Home » Отглеждане заедно: от семена за Stoned ръководство за отглеждане на weed на закрито

Отглеждане заедно: от семена за Stoned ръководство за отглеждане на weed на закрито

Техники за обучение, разсаждане и хранене

Мелодия за втория епизод на От Семена до Стоунд закрит пейот Wifi растат. В тази статия ще разгледаме как да започнете обучението на вашите растения за по-големи добиви, как да се трансплантира, и техники за хранене, за да се поддържа здрави растения от началото до края.

Колко трудно може да бъде отглеждането на канабис? Човек може просто засаждане на семена извън някои достойни почвата, и с последователно поливане график вземете растение от начало до край. Въпреки това, след много години производителите са рафинирали процеса по такъв начин, че можем да вземем нашия среден растеж, и го избута към нови ограничения по отношение на качеството, и количество на добивите. Това ръководство ще осигури хубава база за начинаещи, за да се възползва от въжетата на отглеждане, и също така ще ви покаже свободни и лесни начини, които можете да избутате градината си на следващото ниво. В края на деня, не искате просто да „растете“, искате да растете „наистина добра тревичка“.

Обучение и топинг

Един от най-лесните начини за постигане на по-високи добиви е да се обучават правилно вашите растения, за да увеличите цялостното разпространение на сенниците, като същевременно премахване на растежа, който в крайна сметка ще се оттича енергия на растенията и произвеждат малки нежелани пуканки НАМО идват време за прибиране. 4-те растения, отглеждани тук, трябва да запълнят напълно цялата 5×5 палатка.

ezgif.com-optimize-8.gif

За да направите това, трябва да държите растенията близо до почвата и да ги разпръснете, преди да ги оставите да растат нагоре. Най-лесният начин да направите това е чрез топинг на растението. Топингът помага преразпределя растенията растежен хормон от главната стъбло и го изтласква към нови offshoots по-нататък в растението. По същество растението се принуждава да расте навън, вместо нагоре. След като растенията са започнали работа върху тяхната4-ти и5-ти възел сайт, можете да продължите с топинг.

ezgif.com-optimize-9add619514db9bee9.gif

Самият процес е много директен напред. Първо, вземете резитба и дезинфекцирайте ножовете с триене на алкохол. Въпреки че инфекциите са редки, по мое мнение е по-добре да сте безопасни, отколкото да съжалявате.

След това премахнете най-горния, по-нов растеж на растението. Това може да се намери точно над най-новия установен възел сайт. Виждаш ли тези 2 малки листа, които порастват? Отстранява се директно в основата на стъблата им.

ezgif.com-optimize-10470108ad547f3a90.gif

През следващите няколко дни растението ще започне да расте 2 нови основни върхове, вместо един. Дръжте ги под око, поливайте, когато е необходимо, и презареждате овлажнителя си, когато се доближи до изпразване. Можете да превключите от галон чанти към влажни куполи, показани тук. И двете работят еднакво, но тези куполи са значително по-големи, което позволява на растенията да останат покрити за малко по-дълго. Може да е добре да ги използвате до няколко дни след трансплантацията.

Прихващане

Защо е от полза за растенията ви да започнете с по-малък съд, след това се движи нагоре по размер, тъй като тя узрее?

Първо, независимо дали предварително покълвате или поставяте семената директно в почвата, по-големите саксии държат много повече влага, отколкото малка разсад може да използва. По-малките саксии означават по-малко шанс за надводяване, нещо, което лесно може да убие началото. Това улеснява успешното разпространение. Също така е много по-лесно да се поддържа еднаква влажност на почвата в малък саксия.

На второ място, присаждането растението произвежда фуражни корени. Захранващите корени са по-малки издънки, които поглъщане вода и хранителни вещества от почвата. Започвайки с по-малък гърне, и след това се премества в по-голям създава по-здрави, по-здрави, корен топка от получаване на старт.

ezgif.com-optimize-11b258837df50f3274.gif

Отглеждане на авто цветя може да бъде изключение от това правило, защото присаждане шок може да се случи, ако не се прехвърлят деликатно. Можете да трансплантират авто, ако имате опит, и са внимателни, но тя може да бъде по-лесно да започнете авто в саксиите, които планирате да завършите.

Тези Wifi са фото периоди обаче, така че ако се случи шок за трансплантация, няма същото време налягане и можете да дадете на растенията подходящо време за възстановяване.

Използване на инокулант

Вземете празен стартер пот и създайте дупка в 1:1 в довършителните саксии. След това вземете малко DynoMyco, което е Mycorrhizal inoculant, и го поръсете в новосъздадените дупки. Използването на инокулант ще увеличи шансовете за успех на трансплантация и също така ще доведе до корените да растат много по-бързо.

След това внимателно вземете стартовете си и леко натиснете по краищата на пота, за да разхлабите кореновата топка. След като се разхлаби, обърнете растението и с малко побутване, корен топката трябва да се плъзга.

След като растението е безплатно, можете да приложите повече DynoMyco на кореновата топка директно, а след това внимателно поставете растението в довършителни саксии. Важно е да се отбележи, че поради високите нива на влажност по време на размножаване можете да получите малко водорасли на върха на вашата почва. Това не е нещо, което да се притеснявате твърде, тъй като проблемът няма да продължи, след като премахнете влажните куполи.

Ако сте внимателни, и са инокулират почвата, растенията трябва да се връщат доста бързо. Нормално е растенията да бъдат малко увиснали директно след трансплантацията, просто бъдете търпеливи и нека се приспособят. След 24 часа растенията трябва да са се похванали веднага и да изглежда щастлив отново. За да бъде на безопасната страна да им дадете няколко дни почивка преди да приложите първата си емисия.

Хранене на вашите растения

В зависимост от това, което използвате, времето за хранене може да варира. Някои предварително изменени почви могат да издържат около месец, където някои ще издържат около 1-2 седмици, и ако сте в среда като коко-кокосова, предлагам хранене в рамките на първата седмица от живота.

След като преди експериментира с тон различни хранителни марки, за тази писта се използва пикът на земен сок захар. Едно от най-великите неща за Sugar Peak е, че е една част течен хранителен система. Това означава, че технически не е нужно да се смесват всички други хранителни вещества заедно да растат от начало до край. Използвате захарен връх Вегетативно по време на вегетативно, преход за преход и т. н. Това прави процеса много по-лесен, отколкото да се смесват 5-7 различни решения за един-единствен фураж. Въпреки че това е система от една част, 2 допълнителни разтвора са добавени към храната: Oilycan, който е калций-магнезиева добавка, която няма азот значение, можете да го изпълните по-късно в цвете и ксатаилст, което е смес от меласа, керл, трици и дрожди. Това не са строго необходими, за да работи с захар пиковия състав, обаче, то със сигурност може да се възползват вашия растат, ако нямате нищо против добавяне 1 или 2 допълнителни решения към вашата емисия.

С помощта на 5-галон смесване кофа, добавете един галон вода. Можете да използвате чешмяна вода, но само ако PPM е ниска. Водата, използвана тук, се получава 50 PPM, което се счита за доста ниско. Определено се препоръчва да тествате водата от чешмата с PPM метър и да потърсите в града вода качество таблица. Защото въпреки че тази чешмяна вода е добре да се използва, някои градове вода може да се счита за твърда, и неизползваема.

След това е време да добавите хранителни вещества. За фураж за вегетационните вегетативни продукти, ксатилст и мазикан са използвани. Тъй като този състав има силициев диоксид, или микро, Няма значение в какъв ред да смесвате хранителни вещества в. Така че не е нужно да се притеснявате за потенциално блокиране поради неправилно смесване. Тук е груб график, използван за тези растения.

Най-честата грешка, която хората правят, когато следват график е да отидат със седмици, а не какъв етап растението е в. Не забравяйте, че графиците са просто груби водачи за хранене. От вас зависи, от производителя, да определите в каква фаза е живота на растението и да се хранят, ако е необходимо.

След като се добавят хранителните вещества, ги смесвайте заедно с помощта на голяма пластмасова лъжица. Важно е да се смесват добре, за да се гарантира, че всичко е равномерно се е разтворило.

ezgif.com-optimize-124ece0777fdc92805.gif

Има много производители на почва, които не PH си фуражи, но ние препоръчваме да се стремите към PH на около 6.1 за да 6.3. Ако PH е твърде висока, просто добавете в някои PH надолу, което е по същество само лимонена киселина.

Ако храненето само обикновена вода, не е нужно да се притеснявате за получаване на някои водни капки по листата, но когато се хранят, наистина трябва да опитате най-трудно да запазите растението самата себе си суха по всяко време. Забелязах, че някои хранителни вещества могат да изгорят листата, ако са оставени отгоре. Ако получите някакви капчици, внимателно изсушете листата с хартиена кърпа.

Промяна на осветлението

Сега, когато растенията са преминали през фазата на разсад, светлината в момента виси на 30 инча при около 40% мощност. Тъй като растенията продължават да възраст и зрялост, както светлината, така и интензивността ще бъдат повдигнати, ако е необходимо. Съдейки по тесните им междуселищни подреждане и енергичен растеж, това осветление изглежда е набрало добре.

lowlightsmaller.gif

Наблюдения

ezgif.com-optimize-14d477d99ccc7b5170.gif

Досега можете да видите два различни фенотипа. Човек е нараства много компактен, се гордее с чудесен здрав вид, и изглежда да се разшири най-бързо. Другото, със сигурност е ланкир. Стифиране не е толкова стегнат, и има тенденция да се простират малко повече. Обучението на тези две класове phenos ще се окаже интересно през следващите седмици, тъй като искаме навеса да бъде перфектно дори и докато те отидат в цвете.

Да продължи……

Cultivation information, and media is given for those of our clients who live in countries where cannabis cultivation is decriminalised or legal, or to those that operate within a licensed model. We encourage all readers to be aware of their local laws and to ensure they do not break them.

This post is also available in: Английски Немски Италиански Норвежки книжовен Португалски (Бразилия) Португалски (Португалия) Испански

Seedsman

Not only do we have one of the most comprehensive libraries of cannabis seeds in the world, we now offer a diverse range of cannabis related goods for you to enjoy including storage products, clothing and books.